Go to top
Waardevolle boodschappen van ‘bovenaf’ die worden doorgegeven aan een levend persoon, dat is channeling. Deze overdracht is bijzonder en intensief. Channeling kan waardevolle inzichten brengen voor diegenen die de boodschap ontvangen.

Ingezonden vraag aan Pamela Kribbe

Channeling kan een hoop helderheid bieden wanneer je even vast lijkt te zitten. Of wanneer je met vraagstukken zit waar je zelf maar niet uitkomt. We vroegen jullie je meest prangende vragen op te sturen. Deze heeft Jeshua, via een channeling met Pamela Kribbe, geprobeerd te beantwoorden.

1) Nadat ik het de laatste maanden erg moeilijk heb gehad op verschillende gebieden van het leven (relatie, werk, ouder zijn, wonen) vraag ik me af: zijn dit geboorteweeën, heeft dit 'lijden' een doel, een betekenis? OF is het zo moeilijk omdat ik net niet genoeg luister naar mezelf, naar de ziel?

JESHUA: Als je innerlijk door een periode gaat van grote uitdagingen, is het menselijk dat je twijfelt aan de zin en betekenis van het lijden dat je ervaart. Je vertrouwen in het leven wordt op de proef gesteld. Mijn antwoord is: ja, het zijn de geboorteweeën die de komst van een nieuw bewustzijn in jou voorbereiden. Tijdens dit proces leer je steeds beter luisteren naar de stem van je ziel. Dit is iets wat gaandeweg makkelijk wordt, omdat je leert te onderscheiden tussen de stem van je ziel en de stemmen van de angst en de onrust. In dat groeiproces zink je af en toe weg in de angst en onzekerheid, en dan verlies je het contact met je ziel, maar dat hoort er nu juist bij! Daarom is het zo pittig. Je luistert zo goed als het kan naar je ziel, maar toch valt het contact soms weg omdat je te maken hebt met oude angsten en negatieve overtuigingen.

Als je een moeilijk moment hebt, bedenk dan dat je je ziel aan het verwelkomen bent in je leven. Je hebt de beslissende stap al gezet: je hebt je geopend voor verandering. Laat ook de twijfel en de pijn toe die hierdoor omhoog borrelen. Omarm ze en troost ze als kinderen. Het is de liefde en het begrip voor jezelf die je door deze transformatie heen dragen.

Heb jij ook een vraag voor Pamela Kribbe of Jeshua? Stuur dan een email naar info@altamira.nl en wie weet zie je jouw vraag binnenkort op Altamira. 

Beoordeel dit artikel

(31 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht