Go to top
Waardevolle boodschappen van ‘bovenaf’ die worden doorgegeven aan een levend persoon, dat is channeling. Deze overdracht is bijzonder en intensief. Channeling kan waardevolle inzichten brengen voor diegenen die de boodschap ontvangen.

Ruimte maken voor jezelf

Iedereen komt in zijn leven vragen tegen waar niet zo snel een antwoord op te vinden is. Channeling kan hierbij een uitkomst zijn. Via een channeling met Jeshua heeft Pamela Kribbe geprobeerd een antwoord op te geven op jullie vragen.

Vraag: Ik vind het leven soms emotioneel zwaar. Doordat ik zoveel voel wat er niet gezegd wordt, door veel indrukken, moeite als er geen harmonie is, en die gevoeligheid neemt toe. Wat er tot mijn spijt gebeurt, is dat ik vaak alcohol tot me neem. Veel eten is ook een gevolg: een buffertje maken. Het lukt me slecht er vanaf te blijven, terwijl ik zo graag mijn gevoeligheid in dienst van de mensheid stel. Kan je me vertellen wat ik hieraan kan doen, want het voelt helemaal niet goed! Ik kan er wel hulp bij gebruiken.

JESHUA: Je gebruikt je gevoeligheid nu vooral als instrument om de behoeftes en emoties van anderen op te pikken. Je wordt overspoeld door energieën die niet bij jou horen. Als je daar geen “nee” tegen zegt, dringen die energieën je aura binnen en putten je uit. Het is alsof er een vreemde je huis binnenkomt en breeduit op jouw bank gaat zitten en jij kunt er niets tegen doen. Dat voelt niet goed. Evenwichtig omgaan met je gevoeligheid wil zeggen: die net zo goed hanteren als instrument om je eigen behoeftes te kennen als die van anderen. Dus: ruimte maken voor jezelf! Op een andere manier gezegd: durf je mannelijke energie te gebruiken. De mannelijke energie in elk mens is het deel dat grenzen stelt, opkomt voor jezelf, en een duidelijk onderscheid maakt tussen jou en de ander. Als je je gevoeligheid in dienst van de mensheid wilt stellen, dan kan dat alleen als je de mannelijke energie in jezelf gaat gebruiken om je eigen behoeftes te herkennen en jezelf te beschermen. Pas dan is er evenwicht en kun je een ander echt helpen. Zolang je gevoeligheid je uitput en verzwakt, maak je jezelf ondergeschikt aan de ander. En dat is niet de bedoeling. Waardeer jezelf, durf voor jezelf op te komen, zeg “nee” als dit goed voelt, met andere woorden: wijs die vreemde op jouw bank de deur zonder je bezwaard te voelen. Jij bent de meester van jouw eigen energie. Het is niet de bedoeling van gevoeligheid dat jij het lijden van anderen draagt. Het licht van je hart is bedoeld om in kracht en vrijheid te stralen en daarmee een ander te inspireren als die daar open voor staat. Dát is wat je de mensheid te geven hebt.

Jij bent de meester van jouw eigen energie. 

Drinken of (over)eten kunnen manieren zijn om je emoties minder sterk te voelen; je verdooft jezelf omdat je niet weet hoe anders met de pijn om te gaan. Vergeef jezelf hiervoor, voorkom dat je jezelf bestraffend toespreekt en veroordeelt, want dat maakt de hang naar verdoving nog sterker. Begrijp je verslaving, en ga vervolgens naar de wortel van het probleem: mag jij echt voor jezelf opkomen? Of heb je geleerd dat de ander belangrijker is dan jij? Verander die overtuiging. Voel wat je echt nodig hebt, waar je echt naar verlangt. Zet stappen om die behoeftes en verlangens om te zetten in daden. Je komt dan vanzelf dichter bij jezelf, je aura raakt beter begrensd, en omdat je je beter voelt, hoef je jezelf niet meer te verdoven.

Beoordeel dit artikel

(9 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht