Go to top
Grote en kleine vragen in het leven kunnen beantwoord worden aan de hand van orakelkaarten. Orakels worden al sinds mensenheugenis gebruikt en de antwoorden kunnen helpen bij het richting geven van je leven.

Orakel: Moeder Aarde kaarten

Een vork in de levensweg – twijfel: links of rechts afslaan? Past deze studie of deze werkkring bij mij? Wil ik verder met deze relatie? Ga ik de komende 12 maanden aan mijn wereldreis beginnen? Is dit een goed huis om de komende jaren te wonen? Soms helpt het advies van een dierbare. En soms is het goed om de vraag aan een orakel te stellen.

 
Het raadplegen van een orakel heeft voordelen, want als de mening van anderen vermengd wordt met onze twijfels, dreigt het kruispunt een valkuil te worden.
De Moeder aarde kaarten van Jamie Sams is bij uitstek een orakel voor levensvragen. Gebaseerd op de Amerikaanse Indiaanse spirituele traditie vormen de heilige lessen in deze orakelkaarten een medicijn.
 
De mens in de 21ste eeuw kan het medicijn van dit orakel goed gebruiken: een of meer van de 44 kaarten trekken aan de hand van een vraag. Het bijbehorende boek geeft de uitleg. Zo is de verbinding met de natuur, de vier windstreken, Moeder Aarde, Vader Hemel, Grootvader Zon, Grootmoeder Maan en met alle andere verwanten te herstellen. Dit geeft informatie over hoe de harmonie te bewaren is, over wat de juiste keuze is. Soms vertelt het orakel dat we moeten handelen. Soms moeten we ons terugtrekken in de stille ruimte, want nog niet alles is helder. En soms helpt het orakel om over angsten heen te springen.
 
Nieuwe dingen in ons leven kunnen zich presenteren zodra we ervoor openstaan.
 
Bestel Moeder aarde kaarten in onze webshop
 

Beoordeel dit artikel

(12 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht